Koje Životinje Žive u Pustinji?

Obično  pustinju Saharu doživljavamo  kao beskrajan,  beživotan  pješčani krajolik s raštrkanim nomadskim plemenima i njihovim pripitomljenim devama.

Međutim, u Sahari je mnogo više života nego što mislimo. Otrovne zmije i škorpioni, bijesni gepardi, graciozne gazele  i mnoge druge životinje prilagodile su se suši te Saharu nazivaju  svojim domom. Prezentacija 3. razreda: Pustinjske životinje i pustinjske biljke – jerboa, pustinjska lisica, kaktus, deva i zvečarka!

Naša Omiljena Ekskurzija Na Kraju Školske Godine

Zajedno sa svojim učiteljicama i nastavnicama učenici su posjetili farmu krava i mlijekaru Vita-Vi u selu Višići pored Čapljine i uživali istražujući ptičji rezervat Par prirode Hutovo blato. Uživali smo u foto-safariju i domaćim specijalitetima u prirodnom ambijentu obližnjeg restorana. Edukativna ekskurzija i ove godine bila je nevjerojatno iskustvo!

Sistematski Pregled Za Sve Naše Učenike

Danas smo imali sistematski pregled koji ima posebnu važnost za kontinuirano praćenje zdravstvenog stanja naših učenika s ciljem ranog otkrivanja bolesti ili odstupanja u psihomotornom razvoju.  Ponosni smo na naše učenike koji su bili jako hrabri i uzornog ponašanja.